Livet, du vet.

Jag har kommit av mig lite med bloggandet. Saker kom mellan, livet till exempel.

Det händer så mycket hela tiden, men jag vill berätta om att musiken har hittat tillbaka in i mitt liv, på riktigt. Detta visar sig på flera sätt, men under tiden du läser om det, fundera på vad musiken har för plats i ditt liv, och lämna en kommentar när du läst klart.

För det första har jag börjat lyssna mer på musik, både samma gamla musik som jag alltid lyssnat på, men även ny musik, både nya releaser och nya genres. Just nu har jag Silver Devil i lurarna, som jag fick tips om när jag kommenterade en på Instagram som lyssnade på Skraekoedlan.

Jag har också stöttat två musikrelaterade crowd funding projekt, dels Hökartorget, som lät mig förhandsboka ett ex av deras kommande album på vinyl. Dels har Birdnest (det klassiska punk-skivbolaget) påbörjat processen att få ut gamla klassiker på vinyl, så jag bokade de tre skivorna de börjar med. Dessa klassiker (Grisfesten, Tomat och Gryningstid) har gått varma i min CD-spelare så detta känna helt rätt.

Jag har också börjat spela och sjunga igen, och det är fantastiskt. Jag hade som nyårslöfte att jag ska ge ut en egen singel, och det är på god väg. Låten finns att höra på SoundCloud, och produktionen finslipas för att sedan ges ut på Spotify. Jag har lite mer material på gång så det kanske blir fler låtar innan året är slut.

Detta leder oss fram till skivbolaget, jag driver ju skivbolaget CRS Records, och det har jag gjort i några år (du hittar musiken jag släppt här). Jag har fått ny energi och insett att jag absolut kan erbjuda artister ett enormt mervärde trots att jag inte längre har en studio att erbjuda tid i. Nu fokuserar jag på digital distribution och marknadsföring och för samtal med några artister för att faktiskt få igång verksamheten. Jag är sjukt pepp på detta.

Så, tack för att du har läst ända hit, lämna gärna en kommentar och berätta vad musiken har för plats i ditt liv.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.