JVM 2012

Nu är JVM 2012 igång, och Sverige vann första matchen, mot Lettland, ganska enkelt till slut. Jag tror på årets småkronor och hoppas att de tar sig långt, hemskt gärna ett guld förstås.

Medaljchanserna verkar vara ganska goda, men guld tvivlar jag starkt på att det blir. Kanada fullständigt krossade ju Finland med 8-1, och Finland har inget dåligt lag. Att Sverige vann över Kanada i en träningsmatch nyligen betyder faktiskt ingenting!

Om vi ska ta oss till final gäller två saker, för det första måste samtliga spelare göra sitt alla bästa i varje situation och dessutom vara på topp. För det andra måste lagledarna våga bänka en duktig spelare om han har en dålig dag. Kommer du ihåg förra året, när Patrik Nemeth hade en dålig dag men trots detta fick alldeles för mycket istid? Det kostade oss en topplacering då, gör inte samma miss igen!

Hur tror Du att det går för småkronorna i årets JVM?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.