Julfest med jobbet

Idag är årets julfest med jobbet, och eftersom jag bytte jobb i september är det första julfesten med nya jobbet. Tyvärr missar jag den 😢

Vi får besök av city-Sara i helgen, vilket var planerat innan julfesten, och eftersom vi träffar henne så sällan är det inga tveksamheter om hur det ska prioriteras. Ikväll är det också Modo – Leksand, och eftersom jag är Leksandssupporter och både Miranda och Sara är Modosupporters tänkte vi gå på O’learys och se matchen.

Jag tror det blir riktigt trevligt. Kollegorna får helt enkelt klara sig utan mig. De vet ju faktiskt inte ens vad de går miste om. Det ska de få veta nästa år tänker jag.

Bilden föreställer Kamelia och Omar, och förutom tomteluvorna har den inget med jul att göra. Omar hittade tomteluvorna när vi lagade mat med Ett Falun för Alla på internationella kvinnodagen.

Ska du gå på jobbets julfest? Blir det roligt?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.