Information om kattförsäkringar

 

Idag har jag utökat informationen på min sajt kopakattunge.se så den även innehåller det du behöver tänka på när du tecknar kattförsäkring.

Eftersom jag har ett helt gäng katter (några till salu) vet jag hur viktigt det är att ha en kattförsäkring, eftersom veterinärkostnader kan skjuta i höjden annars.

Nu handlar det ju naturligtvis inte bara om att jag är rädd om mina katter, faktum är att jag ännu inte har skaffat någon kattförsäkring (jag ska, jag lovar). Det handlar också om att annonsörerna för ordet kattförsäkring får betala ganska mycket pengar per klick på AdWords, vilket oftast betyder att min ersättning på AdSense blir ganska hög.

En annan anledning att jag valde att skriva om kattförsäkring är att konkurrensen är ganska låg. Det kan förstås bero mycket på att det inte är så många som söker på just kattförsäkring, det kanske inte är värt att konkurrera på det området.

Om det är värt det eller inte återstår att se, jag tror och hoppas det. Att berätta här vad jag har gjort kanske ökar konkurrensen lavinartat, men då är det ju så, lycka till! Kostnaden för att skapa en sida till på en befintlig sajt är ju bara tid, och idag hade jag lite tid över.

Nu ska jag fundera lite på hur jag bäst ska sökmotoroptimera för ordet kattförsäkring.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.