köpa kattunge

 

Vill du köpa kattunge? Jag har sju stycken, och tydligen är det riktiga hacker-katter. Min laptop står alltid igång på skrivbordet på kontoret, och ofta när jag kommer hem från jobbet har katterna använt datorn. Skype är deras favoritprogram, men dom har än så länge inte lyckats skicka meddelanden till någon. Man får vara glad för det lilla 😉

Ofta när jag sitter och jobbar så ska Victoria (en kattunge på ca 4 månader) ligga där fläkten blåser ut luften. Därifrån når hon också att gnugga huvudet mot mina händer, och det tycker hon ju om. En gång lyckades hon till och med starta kompileringen av den webbsida jag höll på med, ganska imponerande. Tyvärr lyckades hon också orsaka ett kompileringsfel, men vad kräver du när det är första gången?

Idag när jag kom hem hade någon av katterna lyckats döpa om en av mapparna på mitt skrivbord. Jag vet inte riktigt vad det är för meddelande dom vill skicka till mig, men här är det nya namnet på mappen: “zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z11111ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd”

Om du har några idéer på vad dom kan mena får du gärna tala om för mig. Berätta gärna om dina egna hacker-djur också.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.