Hålla farten uppe

Eftersom jag nu har bloggat två dagar i rad, så tänker jag att det är lika bra att försöka hålla farten uppe och blogga idag igen.

Igår spelade vi ju Risk här hemma. Det tog rätt lång tid, så efter nästan sju timmar gav vi upp. Det fick bli oavgjort helt enkelt (men jag var på gång). Bloggposten från igår, där jag skrev om att vi skulle spela Risk gav en del kommentarer i sociala medier om andra, liknande spel. Nils tipsade om Small World för oss oerfarna, och Eclipse för de mer rutinerade strategispelarna. Michaela tipsade om Carcassone.

Jag är ju nyfiken av mig, så jag hoppas att jag får chansen att prova dem (kanske ska vänta med Eclipse dock). Efter sju timmars Risk föreslog sonen att vi skulle spela Finans, men där gick min gräns. Finans må vara roligt, men efter en halv dag Risk är iallafall jag rätt mosig i huvudet. Det fick bli en film istället.

Vi såg Sex Tape (med Cameron Diaz och Jason Segel i huvudrollerna). Jag tyckte den var fantastiskt rolig, det var länge sedan jag skrattade så mycket. Kort kan man säga att det handlar om ett par som spelar in när de har sex, och filmen kommer på villovägar.

Filmen lär knappast få några Oscars, men den fungerade alldeles utmärkt för att få skratta en regnig söndagskväll. Jag kan absolut rekommendera den.

Nu är jag lite nyfiken, vilken var den senaste filmen Du såg, och vad tyckte du om den?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.