Fjärde advent

Idag är det fjärde advent, och jag tänkte passa på att önska dig god jul! Det blir nog lite si och så med bloggandet veckan som kommer, då jag har en del jobb att avsluta innan julledigheten. Eftersom jag är egen företagare så är ledigheten beroende av att jag hinner klart, därför är det full fart sista veckan för att få så mycket ledigt som möjligt.

Jag tänkte också redovisa hur det har gått hittills i tävlingen, vilket jag kommer göra i varje inlägg tills tävlingen är avslutad. Detta för att du där ute, som eventuellt jobbar med sökmotoroptimering, ska lockas att delta. Jag kommer nämligen att länka till den blogg som för tillfället leder tävlingen!

I skrivande stund är det LIVEfoto som leder. Det är ingen stor ledning, och det finns sajter som driver mer trafik till min blogg, men det är ju med den speciella länken det räknas bara. Du hittar reglerna på mitt inlägg om jultävling.

Kom igen nu, delta i jultävlingen du också!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.