Entrepreneurship +1

För ganska länge sedan sammanställde jag en lista på viktiga wordpress-plugin, ett inlägg som har varit till stor hjälp för många. Inte minst mig själv faktiskt 🙂 Tiden har lärt mig ett och annat, och idag använder jag hellre WordPress SEO by Yoast än All-in-one SEO till exempel.

För inte alls länge sedan fick jag ett tips om det sociala pluginet Entrepreneurship +1, eller Entreprenörskap +1. Det är ett socialt plugin, för att hjälpa dig som bloggare att sprida dina inlägg i sociala media.

Det är Christian Rudolf som ligger bakom pluginet, som egentligen inte alls när någon raketforskning. Det handlar inte om att lösa ett avancerat problem, det handlar framför allt om att underlätta för dig.

Det är bara att installera och aktivera pluginet, så är du igång. Det är det enda jag har gjort här på bloggen, och du ser under inlägget hur det fungerar. Du som besökare kan enkelt dela inlägget på facebook, twitter, linkedin, google+ och pusha. Dessutom har det lite trevliga finesser, som att använda taggar för twitter bland annat.

Jag tycker absolut att detta är ett plugin du också behöver använda, oavsett om du är entreprenör eller inte!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.