Dags för besiktning

Snart är det dags för mig att besikta bilen, och det gör mig alltid lite nervös. Jag vet att det är ett par lampor jag skulle behöva byta innan stunden är kommen, och det ska jag minsann klara av att göra själv. Det är bland annat ett baklyse, och det är jätteenkelt att byta på min Renault Clio. Man behöver faktiskt inte ens några verktyg.

Förra året blev en dyr historia när det var dags för besiktning. Det visade sig att båda halvljusen var dåliga (vilket jag ju borde ha märkt själv, innan) och så tyckte han att ABS:en borde fungera. Jag har kört ändå, det fungerade ju bra att bromsa. Lamporna bytte jag själv (med lite hjälp från Micke). ABS:en fick jag lagad på märkesverkstad, vilket blev dyrt, men inte så farligt som jag var orolig för.

Hur har du det med din bil? Vet du när det är dags för besiktning, och har du koll på att den fungerar som den ska?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.