Boka hotell i Skåne i sommar och få en minnesvärd upplevelse

Om du inte redan visste det, är sommaren är en helt fantastiskt utmärkt tid att testa att bo på hotell i skåne!

Upplev sommaren på ett hotell i skåne

Ja, Skåne fullkomligt blomstrar på sommaren! Här är konserter i både storstäder och på pampiga slott i vacker omgivning. Här är stränder nästan hela vägen från nordost till nordväst. Och det finns fler och fler hotell i skåne, så att du ska kunna komma så nära dina utflyktsmål som möjligt. Men det bästa med skåne är närheten till allt. Du har nära till både Danmark och omväxlande natur, och allt finns inom max ett par timmars resväg. Så du kan boka ditt hotell i skåne i vilken kompassriktning du vill, sevärdheterna finns aldrig längre bort en ett stenkast ifrån ditt boende.

Juli månad är känd som semestermånaden, och sommaren 2012 har hittills egentligen inte riktigt bjudit oss på någon riktigt förädlad svensk sommar. Sveriges fotbollslandslag åkte ut ur EM tidigare än många hade förväntat sig, regnet har öst ner och temperaturen har liknat tidiga höstdagar. Ja, det här är nog den generella känslan för det flesta, sommaren 2012.
Detta har i sin tur lett till att sista-minutenresorna till varmare breddgrader har sålt som smör (i solen).

Men finns det inga alternativ till charter och sydeuropa? Vi som saknar en traditionell svensk sommar, vad kan vi hitta på?

Sverige är ett långt land, och Skåne är alltid värt ett besök. Framförallt under sommaren. I Skåne finns allt från trolska skogar, till kritvita sandstränder. Den ständigt expanderande kollektivtrafiken, och samarbetet med Danmark, gör att du t.ex. under en och samma dag, kan gå på Tivoli i Köpenhamn, och samma kväll se solen gå ner i havet uppe på Kullen.

Oavsett vilken sevärdhet eller utflyktsmål du planerat,  kan du alltid boka hotell i skåne som ligger nära ditt resmål.

Glad sommar! /Skånehotell.com