Bloggar på bussen

Det här med att blogga på bussen är ju ganska praktiskt. Här sitter jag ju typ 1,5-2 timmar om dagen och har svårt att göra något annat vettigt, men appen för WordPress har blivit riktigt bra.

Jag har kört den i många år, men det är först på senare tid den har fått stöd för allt jag behöver, till exempel utvald bild. Den utvalda bilden till detta inlägg visar en hållplats nära där jag bor.

Om jag försöker utnyttja tiden på bussen till att skriva blogginlägg så kommer jag med stor sannolikhet kunna hålla frekvensen jag siktar på, minst ett inlägg i veckan. Detta är liksom det andra bara idag.

Jag tänker att jag kan blanda den här typen av “skriva av mig”-inlägg med lite mer seriösa inlägg.

Det skulle vara roligt att få feedback från dig som besöker bloggen, vilken typ av inlägg gillar du mest?

Jag inser ju att många av besökarna är här för första och sista gången, men hey, ge mig en chans. Några bra inlägg har det blivit. Några av de mest lästa listas här:

Hoppas du hittar något intressant.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.