Ytterst obehagligt

Jag tycker att det här valresultatet är ytterst obehagligt. Dels tycker jag att det är jättejobbigt att Sverigedemokraterna fick så mycket röster, det är verkligen dags att göra något åt dem nu. Jag vet inte exakt vad som ska göras, men något måste verkligen göras. Kanske ska vi göra som Henrik Schyffert föreslår?

Förutom det här med Sverigedemokraterna tycker jag att det parlamentariska läget blev riktigt jobbigt. Jag hör till dem som tycker att det är bra att Alliansen fick kliva tillbaka, men jag tycker att Stefan Löfven sitter i en riktigt tråkig sits, och jag förstår verkligen inte varför han stöter bort Vänsterpartiet, som jag tycker hör hemma i en rödgrön regering.

Hur han egentligen ska få till en slagkraftig regering i den här situationen. Det återstår att se vad som händer, men nu när både Sverigedemokraterna och Vänstern har bestämt sig för att rösta ner Socialdemokraternas förslag ser det verkligen mörkt ut.

Ser du du någon lösning?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.