Valborgsfirande

Igår var det ju Valborg, det kan ingen ha missat. Att det däremot också var Kung Carl XVI Gustafs födelsedag kanske du inte visste? Hur som helst, det är ju som upplagt för en fest. Eftersom vi har utsikt över en majbrasa från vår altan blev det där festen hölls. Sagt och gjort, vi bjöd hem lite folk på grillning och Valborgsfirande. Tyvärr var det ju iskallt ute, så vi bet ihop och grillade och åt ute. Vi såg också när majbrasan tändes från vår altan, därefter gick vi in i värmen.

Vi såg på det som skulle ha varit hockey, men som istället blev en uppvisning i ineffektivitet, och från altanen såg vi också fyrverkerier på kvällen. Vi var ett glatt sällskap, och det var riktigt trevligt, sådär som det oftast blir när vi bjuder hem folk. Jag ser redan fram mot nästa gång vi har folk på besök på det viset.

Vad gjorde du på Valborg?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.