Vadslagning

Nu kanske jag har tagit mig vatten över huvudet, men nyss läste jag på Twitter att @adamalsing skrev: Mikrofonkåt på engelska, “Me and my microphone”, med September kommer att ta henne till förstaplatsen på englandslistan. Innan 1:a februari.

Jag frågade vad oddsen var om jag ville sätta mot och fick svaret: En hyllningstweet till vinnaren från förloraren?

Självklart accepterade jag oddsen! Jag brukar inte slå vad, och jag hade inte ens lyssnat på låten innan, men insatsen är låg och vinsten hög. Nog skulle det sitta fint om självaste Adam Alsing hyllade mig på Twitter 😉

Så, nu har jag hört låten och även gett dig chansen. Den är bra men jag måste ju stå fast vid mitt vad!

Adam, jag önskar dig lycka till och lika så September, men jag får väl önska dig en andraplats fram till 1:a februari och sen inta förstaplatsen.

Uppdatering:
Adam fegar ur! Men ett nytt vad är på gång.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.