Sogeti Inspiration Day

Imorgon ska jag åka till BorlängeSogeti Inspiration Day. Det hade jag helt glömt bort, så tack @fredrikberggren för att du twittrade om det!

Föreläsningarna jag ska gå på heter

  • Friktionsfri lösningsarkitekturPatrik Löwendahl, Microsoft-expert, sjufaldig vinnare av Microsoft Most Valuable Professional globalt, verksam vid Sogeti Stockholm.
  • Sociala medier för affärsnyttaPeter Hellström, Sogeti Collaboration Center, Borlänge
  • Entity Framework på rätt sättPatrik Löwendahl, Microsoft-expert, sjufaldig vinnare av Microsoft Most Valuable Professional globalt, verksam vid Sogeti Stockholm.

Det finns även andra föreläsare, bland annat kommer Johan Lindfors att prata lite om Windows Phone 7, men de ovanstående är de som jag tycker passar mig som webbutvecklare bäst.

Ses vi där?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.