Om SD kommer till makten

Det får inte hända att Sverigedemokraterna kommer till makten. Här är några grejer som kan hända om de trots allt skulle göra det…

  • Ni vet att kaffebönorna kommer från plantan Coffea arabica, och därför kommer kaffe att förbjudas om SD kommer till makten. Låt inte detta hända
  • Våra siffror är arabiska, dessa kommer SD också att förbjuda om de kommer till makten. Vi kommer istället få använda romerska siffror, eftersom Romarriket till stor del var europa.
  • Gillar du Müsli? Den kan du glömma om SD kommer till makten. Müsli låter alldeles för likt muslim, så det blir förbjudet!
  • Raggare gillar att mecka med bilar, muslimer ber mot Mecka, alldeles för lika anser SD, så raggare kommer att förbjudas om de får makten (inte helt säker på att det här är så dåligt faktiskt)
  • Du älskar Kalle på julafton? Du vet när Kalle på fågelexpeditionen till slut blir galen, så “sjunger” han “arab” osv. Om SD kommer till makten tas fågelexpeditionen bort från Kalle på julafton, kvar blir bara den svarta dockan som utbrister “mommy”

Du förstår ju själv vilket kaos det skulle bli. Nä, rösta på något annat parti istället.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.