Ny design på bloggen

Jag har fått kommentarer på designen här på bloggen. Främst handlar det om hur den fungerar i mobila enheter. Därför tänkte jag att det kanske är dags att göra något. Sedan det första inlägget publicerades för lite drygt två och ett halvt år sedan har jag lärt mig massor.

Då hade jag väldigt begränsad kunskap om hur WordPress fungerar, varför jag valde att använda ett färdigt tema och bara göra några små modifieringar så det passade mig bättre. Idag levererar vi på CRS Webbproduktion WordPress baserade sajter där vi gör designen helt från grunden till kunder som Svenska Flytblock, Mattssons Kakel & Design och Richard Herrey.

Just nu håller vi på att utveckla en ny sajt till företaget, och hittills tycker jag det ser väldigt lovande ut. Anna är en fantastisk designer! Tyvärr har hon fullt upp, så jag har lite svårt att klämma in en ny design till min blogg i hennes schema.

En tanke slog mig idag, kanske det finns någon där ute som vill göra en design till min blogg?

Tävling!

Därför utlyser jag en tävling, gör en design till min blogg. Om du vill göra ett färdigt WordPress-tema till mig, eller om du vill bidra med en (eller flera) bilder på hur det skulle kunna se ut, det väljer du själv. Senast den 10 maj vill jag ha ditt bidrag, och då kommer jag att utse en vinnare. Jag förbehåller mig rätten att inte välja en vinnare om jag inte tycker att något bidrag är tillräckligt bra.

Vinnaren kommer få ett gratulationsinlägg här på bloggen, med länk. Naturligtvis kommer vinnaren också omnämnas av mig både på facebook, twitter, linkedin och google+. När du skickar ditt bidrag (till stefan@crswebb.se), lämna dina kontaktuppgifter, och uppge om du har F-skatt. Kontakt med duktiga designers är aldrig fel.

Lycka till!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.