Ladies Night

 

I lördags var jag på Ladies Night! Det kanske verkar lite konstigt att jag var på Ladies Night, eftersom jag är kille och jag kan till viss del hålla med. Nu var det dock så att det var Tiki Room i Arvika som arrangerade ett Ladies Night där min sambo var med sin portabla studio och fotograferade tjejerna som hade gjort sig fina för kvällen. Jag var där i egenskap av assistent. Det fanns också möjlighet att få håret fixat och make-upen bättrad av lokala företag som var med på arrangemanget. Förutom livefoto, hår och make-up så var där även ett företag som sålde leksaker. De hade nog den mest groteska leksak jag har sett. Den var ca 40cm lång och måste ha varit 12-15cm i diameter, till råga på allt var den lila. Vad företaget hette minns jag inte, men den där lila jätten lär aldrig försvinna.

Dessutom var den nystartade TampongShopen där och visade upp sitt sortiment av intimhygienartiklar. Intressant koncept med intimhygien i brevlådan. Jag kan absolut tänka mig att handla därifrån, framför allt de storpack tamponger de har. Aldrig mer ska någon ropa från toaletten: “Älskling… Kan du åka och handla tamponger?”

Nåja, nu handlar den här bloggen om mig, och inget annat! Jag trivdes ganska bra där bland alla snygga tjejer, vilket du kanske förstår. Det var ju jag som var snyggaste killen på stället, tills de där Salming-modellerna visade upp de senaste underkläderna. På bilden visas en av modellerna som delar ut priset i TampongShopens tävling. En lycklig kvinna fick ta emot ett helt kilo tamponger, samt en röd ros av en vältränad kille endast iförd ett par Salming-kalsonger (även om jag är övertygad om att han hade gömt strumporna i kalsongerna).

Nu ser jag fram mot att någon arrangerar en grabbkväll där jag kan vinna ett sexpack folköl som en tjej med “stora ambitioner” delar ut, endast iförd ett par salmingkalsonger.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.