Jag mötte Lassie

Nu ska jag gå med i “jag mötte Lassie”-klubben ordentligt, för idag har jag nämligen träffat Adam Alsing. Det ville sig inte bättre än att han var konferencier på Cheerleader-SM i Borås idag, och där var ju jag också, eftersom min sambo fotograferar svenska cheerleadertävlingar.

Eftersom man blir som en liten fjortisflicka när det är kändisar i närheten så var jag ju bara tvungen att prata med honom. Vi har växlat meningar via Twitter då och då, så därför var det kul att få träffa honom på riktigt. Det visar sig att Adam är en erfaren cheerleader, och har lärt tjejerna både ett och annat.

Av någon anledning tvivlar jag på att det är Adam som är lärt dem det där, men om han säger det på Twitter så får jag ju tro honom tills motsatsen har bevisats. Han ville dock inte ställa upp i en dance-off. Jag förstår inte riktigt varför, för vi har ungefär samma kroppsbyggnad, är ungefär lika gamla, och har ungefär lika mycket skägg. Kunde bli en jämn kamp 😉

Nåja, hur som helst så vill jag säga att det var roligt att träffa dig Adam, det gör jag gärna om! Lycka till med plattläggningen (DJandet) på Harrys.

Nu kära läsare, vill jag gärna höra din story om när du träffade Lassie. Gå lös på kommentarsfältet med ditt bästa kändis-möte.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.