Imorgon avgörs det

Imorgon, den nionde september 2018, är det val. Då ska det avgöras hur vårt land (och våra landsting och kommuner) ska styras de kommande fyra åren. Det är du och jag som bestämmer, så jag hoppas att du går och röstar, om du inte redan har förtidsröstat.

Jag hoppas att du har satt dig in i de olika partiernas politik, och gör ett medvetet val på det parti som du tror kommer göra det som är bäst för oss som bor här.

Jag hoppas verkligen att du tänker på att man kan rösta bort demokratin, men man kan inte rösta tillbaka den. Eller, för att uttrycka det tydligare: RÖSTA FÖR FAN INTE PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA!

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.