Facebook Places för marknadsföring

Idag kom jag på hur jag kan använda Facebook Places för marknadsföring. Jag och min sambo är på Internationell Kattutställning i Örebro, och fotograferar katter. Det är i storleksordningen fyra hundra katter om dagen här, igår och idag. Jag checkade in med Facebook Places på Conventum och såg att jag också kunde se vilka andra som nyligen checkat in.

Att jag kan se vilka andra som befinner sig här betyder ju också att jag kan skicka meddelanden till dem, vilket jag också har gjort. Nu återstår bara att se om de dyker upp här. Jag hoppas ju såklart det.

Jag tänker mig att jag kan använda Facebook Places för marknadsföring fler gånger, när jag är på liknande tillställningar. Det passar nog bättre för min sambos fotoverksamhet än för min webbutvecklarverksamhet, men man vet ju aldrig.

Nästa helg ska vi till Uppsala och fotografera cheerleaders, och då ska jag återigen försöka använda Facebook Places för markadsföring, genom att kontakta de som checkar in i Fyrishov.

Hur använder du Facebook Places för marknadsföring, eller tycker du kanske att det är integritetskränkande?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.