Dåligt med uppdateringar

Det har varit dåligt med uppdateringar här på bloggen ett tag, och jag vill be om ursäkt för det. Det har helt enkelt saknats tid, ork, lust och inspiration. Kanske inte alla fyra hela tiden, men alltid något. Trots att jag ofta tipsar människor om att det enda sättet att komma ur sin svacka är att skriva sitter jag här och har inte skrivit själv på vad som känns som en evighet.

Nu är jag igång och skriver i alla fall, trots att jag ikväll är så trött att jag egentligen borde sova. Det blev en lång natt. Jag är ju intresserad av amerikansk fotboll, och när det är SuperBowl får man helt enkelt offra nattsömnen. Det var hur som helst en mycket spännande match mellan Baltimore Ravens och San Fransisco 49:ers. Matchen började 00:30 och som vanligt är det en ganska lång och påkostad pausunderhållning, där vi inatt kunde se Beyonce uppträda, dessutom fick hon besök av sina kompisar från Destinys Child.

Vi är ett gäng som träffas varje år för en grabbkväll/natt och så även i år. Det serverades friterade kycklinglår, chili cheese, pommes frites och coleslaw. Poker, bastu och quiz stod på schemat innan matchstart. Jag kom tvåa på årets quiz, som naturligtvis kretsar kring amerikansk fotboll.

Så vad har jag gjort nu då? Jo jag har skrivit ett inlägg, trots skrivkramp. Poängen är att hålla igång skrivandet, förhoppningsvis kommer jag skriva snart igen. Kanske skriver jag något i samband med jobba hemma-dagen på onsdag. Naturligtvis stödjer vi på CRS Webbproduktion initiativet.

Nu ska jag läsa en artikel i Annonsbladet som handlar om GFD, en webbyrå i Falun som vi samarbetar mycket med.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.