Back on the bus

Efter att ha lyxat till det med bil till och från jobbet i en och en halv vecka är jag tillbaka på bussen. Anledningen att jag åkt bil är framför allt två, dels att vi skaffat bil och dels att trafiksituationen i Borlänge har varit minst sagt kaosartad på grund av att Grådarondellen har byggts om.

I slutet av denna vecka ska rondellen vara klar, och två veckor senare ska centrum vara klart, men redan nu chansar jag alltså på att det ska gå bra att åka.

Den stora nackdelen med buss är att det tar längre tid. Själva resan tar ca 45-50 minuter jämfört med 15-20 minuter med bil. Fördelen är såklart att jag slipper köra, och att jag istället kan, till exempel, blogga på väg till och från jobbet.

Du inser ju att det här bussåkandet kommer öka inläggsfrekvensen på bloggen.

En annan stor anledning att åka buss är såklart miljön. Men det tror jag får vänta till ett annat inlägg. Du kan läsa lite här också.

Hur tar du dig till och från jobbet?

Hur långt är det?

Hur lång tid tar det?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.