Vem ska se vad på Facebook?

Som ni säkert har sett, kan man se allt nu vad sina vänner skriver, vad man går med i för grupp, t.o.m vad någon skriver i gruppen, fast den är stängd. Vet inte vad FB håller på med egentligen, men allt ska tydligen vara öppet nu. Det är skrämmande. Till er som jag har som FB-vän:

Jag vill be dej om en tjänst – håll musklickaren ovanpå mitt namn här, vänta tills boxen dyker upp och håll sen musen ovanpå prenumereralänken. Klicka sen bort kommentarer & gilla-länken.
Jag föredrar att mina kommentarer på vänners statusrader inte blir officiella.
Tack! ♥
Lägg in det här på din statusrad om du inte vill ha ALLT DU GÖR PÅ FB att skrivas till höger så att alla kan se det! 🙂
Jag gör det samma åt dej om du vill det, klicka bara på “gilla”. Tack

Det här är en text som cirkulerar på Facebook just nu, efter den senaste uppdateringen. Jag har en fråga till dig som postar den här, och vill att vi ska göra så här, varför? Varför postar du något på Facebook som du inte vill ska komma ut?

Jag har ett tips till dig, om du inte vill att någon ska veta, skriv det inte på facebook! Så enkelt är det. Jag tänker inte göra det här, inte för någon.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.