Sista semesterdagen

Idag är det söndag, och sista semesterdagen. Imorgon börjar allvaret, nästa steg i mitt nya liv, ett liv som anställd, på Momentum. Den här semestern har varit lite speciell, av flera anledningar. Till att börja med har den varit tre veckor lång, min längsta semester på jättelänge. Dessutom har vi flyttat, vi är numera Falubor, med lägenhet i centrala Falun. Det innebär att en stor del av semestern har gått åt till att packa, flytta, packa upp och försöka komma i ordning. Vi är absolut inte klara, men har kommit ganska långt.

Imorgon bitti kommer jag att gå till jobbet, bilen får stå kvar i garaget. Det sista året har jag kört ca åtta mil för att komma till kontoret, och imorgon ska jag gå. Det känns helt underbart, det känns också helt underbart att när arbetsdagen är slut har jag ca fem minuters promenad innan jag får träffa min familj, istället för en timme i bil.

Nu när semestertiderna är över ska jag också intensifiera jakten på en lokal att bygga studio i. Vet du någon som hyr ut lämpliga lokaler i centrala Falun får du gärna höra av dig.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.