Hockey 💙

IkvÀll ska jag pÄ hockey, tillsammans med fina vÀnner som det var alldeles för lÀnge sedan jag trÀffade. Jag ser fram mot det sÄ sjukt mycket.

Dessutom Àr det i ett lÀge nÀr det faktiskt gÄr ganska bra för Leksand. Sex raka vinster, fem raka trepoÀngare. IkvÀll hissar vi upp Niklas Eriksson i taket. FörutsÀttningarna för en oförglömlig kvÀll Àr de bÀsta.

Vi ska inte glömma att Almtuna Àr ett bra lag som vi brukar ha svÄrt för, men ingen match Àr avgjord i förhand. HÄrt jobb och mycket skridskoÄkning brukar avgöra.

Innan kvÀllen i Leksand ska jag bjuda kollegorna pÄ SSAB pÄ ett musikquiz. Jag har gjort det en gÄng tidigare och det var vÀldigt uppskattat, hoppas det blir det denna gÄng ocksÄ.

Hoppas du fÄr en fantastisk dag, och helg.

About Ordbajsarn

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes pÄ Falu lasarett i augusti 1978, och Àr uppvÀxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist Àr andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig pÄ att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till smÄ- och medelstora företag.