Blog Awards 2012

Det har alltså varit Blog Awards 2012, som arrangeras av Veckorevyn. Jag var inte bjuden i år heller, tyvärr. Jag vet inte riktigt vad det beror på, jag är ganska nöjd med min blogg och mitt bloggande.

Ska vi spela genuskortet också, så tycker jag att det är lite märkligt att tydligen bara kvinnor kan blogga. Inte en enda man bland vinnarna. Nu kan vi antingen rasa lite över detta, eller inse att det är Veckorevyn som arrangerar Blog Awards, och att deras målgrupp är unga tjejer. Jag tvivlar på att de unga tjejerna uppskattar min blogg, de kanske inte ens bör läsa den 😉

Men en tanke slog mig, kan man verkligen skriva något vettigt i sin blogg flera gånger om dagen? Jag skriver ju inte ens varje vecka, och ändå är det inte alltid jag kommer på något intressant att skriva. Jag kanske är ovanligt tråkig?

Jag såg på nyhetsmorgon i morse och då var några av vinnarna där och gav sina bästa bloggtips. Vinnaren av “Årets internationella blogg”, Sara Montezami, berättade vad hon brukar blogga om. Hon berättade att det är mode, mat, träning och pojkvännen. Jag undrar såklart hur vi kan vara så intresserade av det, sen undrar jag om jag skulle få fler läsare på bloggen om jag gjorde samma sak?

Jag tänker mig att jag kanske borde prova, så om det kommer lite konstiga inlägg framöver är det för att jag experimenterar lite.

Vad tror du, är det här en bra idé?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.