Anna&Viktors Podcast

En nystartad podcast med @anna_lindh och @viktorbijlenga experimenterar och reflekterar kring reklam, teknik, populärkultur, prylar och annat gött.

Att lära sig att göra en podcast, är som att lära sig att börja blogga pånytt. Det är spännande, utmanande och väldigt kul att skapa ljud istället för texter. Plattformen för att distrubera är enkel att bygga och det enda som egentligen krävs är en dator, en schysst mikrofon och ett skypekonto. Det är ett plus såklart om man förstår ett och annat om mixning och mastring för att få ljudet ännu bättre. Att det dessutom fungerar att lyssna på podcaster när man diskar, åker till jobbet eller tränar är helt magiskt.

Vi spelar in en gång i veckan, följ gärna podcasten på @annaviktorpod för att få info direkt när nya avsnitt släpps eller via iTunes. Om du använder iPhone eller iPad rekommenderas Instacast väldigt varmt för prenumerationer. Instacast synkroniserer mellan dina enheter via iCloud, så att du alltid har koll på hur långt du har lyssnat, vilka podcaster du prenumerar på och hur många ospelade avsnitt du har. Dessutom får du tillgång till avsnittens länkar direkt i appen.

Och du, om du har en minut över, lämna några stjärnor och en kommentar i iTunes om Anna&Viktors podcast. Det är ett bra sätt att få nya lyssnare att upptäcka podcasten.

Psst. www.annaviktorpod.se.

Med värme

/ Viktor

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.