Ångest för hemresa

Idag åker vi hem från Malta, och jag har lite ångest. Jag hade gärna stannat här läääänge. Visst ska det bli skönt att komma hem till våra kattungar, och till vår Ronja, men jag kommer att sakna värmen.

Vi kommer antagligen tillbaka, det har varit helt underbart. Tyvärr har jobbet blivit lidande, det har inte alls blivit så mycket jobb som det var tänkt. Istället har vi varit turister och sett i princip hela ön.

Det är väl bara att ta tag i jobbandet när man kommer hem istället. Full fart bara, inga problem nu när man har haft två veckors semester. Jag återkommer när vi kommit hem, för nu blir vi snart utkastade från restaurangen, de väntar ett lunchsällskap som har bokat hela stället.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.