Tillbaka till vardagen

Så var julledigheten slut för den här gången och vardagsrutinerna ska sätta sig igen. Skulle ljuga om jag påstod att det inte var sjukt jobbigt att kliva upp i morse, för det var det verkligen. Å andra sidan har jag saknat jobbet, eller…snarare kollegorna. Ska bli kul att träffa dem igen.

Den här julledigheten har varit extremt sällskaplig, vi har haft besök på besök. Det började på julafton när stora delar av min familj var på besök. Mycket trevligt med traditionellt julbord och sällskapsspel.

Juldagen var vi ensamma, och på annandagen kom första delen av sambons familj, mamma, pappa och bröderna. De bodde på hotell och stannade två nätter. Väldigt roligt att de kom, det var första gången de hälsade på oss. Vi passade naturligtvis på att visa upp gruvan.

Efter en dag ensamma kom nästa gäng från sambons familj, den äldsta systern med familj. De har hälsat på oss ett par gånger tidigare, så vi behövde inte visa upp Dalarna/Falun på samma sätt, men lika trevligt för det. De stannade över nyår och vi hade ett toppenfirande med en fantastisk trerätters middag.

Efter en dag utan besök, där vi istället spelade spel och drack vin med grannen, kom så sista besöket. Sambons andra syster med familj. Även detta gäng var här för första gången, men med tanke på barnet visade vi upp lekplatsen vid Kålgår’n istället för gruvan, och den var mycket uppskattad. Mycket trevligt även detta besök, som åker hem idag.

Det har verkligen varit helt fantastiskt med alla som hälsat på oss, men nu ska det faktiskt bli lite skönt att sitta i soffan framför tvn i bara kalsonger och bara glo.

Berätta gärna hur din jul- och nyårshelg har varit.

PS. Bilden ska tydligen kunna avgöra om du är stressad eller inte, den ska verka röra på sig om du är stressad, och vara stilla om du inte är det. Jag har hittat den på nätet, har ingen vetenskaplig källa på det.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.