Snabb uppdatering

För det första, jag har installerat ett SSL-certifikat och kör du all trafik till bloggen över https, vilket inte gör jättestor skillnad för dig, men det betyder att trafiken är krypterad. Det är en bra grej såklart, men eftersom du antagligen inte skickar något till bloggen spelar det ingen roll. Däremot tycker Google att det är viktigt, och jag säger till kunderna i min webbyrå att de ska köra krypterat, så då är det väl en bra grej att jag gör det själv också.

För det andra, jag ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera bloggen. Dels tycker jag att det är roligt att skriva, dels behöver jag ibland skriva av mig, dels har jag ibland ganska viktiga saker att säga, så nu ska det helt enkelt bli fart på bloggen. Har du önskemål om ämnen jag ska skriva om går det jättebra att höra av sig, jag lovar såklart inte att jag skriver, men man vet aldrig.

Det har varit lite mycket med livet och saker runt omkring, men nu tror jag verkligen att jag har hittat tillbaka, så då ska det absolut skrivas mer här.

Nu ska jag gå till återvinningen med lite grejer som inte ska slängas i vanliga soporna, ha en bra dag där ute.

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.