Gör folk verkligen så?

Läste just en erotisk novell (ja det gjorde jag, välkommen att moralisera) och fascineras lite över handlingen. Gör folk verkligen sådär, träffas, ligger med varandra och skiljs åt utan ett ljud?

Visst, jag har ju förstått att andra kanske är lite mer vågade än jag är (jag hävdar bestämt att jag är oskuld tills motsatsen kan bevisas) men det där? Kanske är det bara författarens fantasi, något som är påhittat för att egga mig som läsare?

Visst är det en spännande tanke, men för mig skulle det aldrig fungera. Jag är nog, även om det ofta kan verka annorlunda, alldeles för pryd. Dessutom har jag ju hittat min drömprinsessa 🙂

Men hur är det, gör folk verkligen så?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.