Foto från Instagram

Till förrätt blev det pizzabullar, med fyllning av charlottenlök och paprikasalami. Fantastiskt gott verkligen. Till huvudrätt oxfilé med hasselbackspotatis, stekta tomathalvor, stekta champinjoner, ruccola och nån slags sås som @tjurskalice vispade ihop (ja hon gjorde det mesta). Till efterrätt serverades blåbärspannacotta med lemoncurd, kaksmulor och maräng. Det hela var fantastiskt gott, värdigt vilken tisdag som helst. Tack för mat och sällskap

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.