En helt galen idé blir verklighet

Såhär är det i mitt liv. I helgen hade jag en helt galen idé, presenterade den för Miranda och sen genomförde vi den. Det är inte första, och troligen inte sista, gången vi gör så.

Vi bor i en trea, bilden visar planlösningen. Vi har haft det ganska traditionellt möblerat, med sängen i det lilla sovrummet och det större sovrummet har fått agera kombinerat kontor och gästrum.

Det har visat sig att det kombinerade kontoret och gästrummet inte är riktigt bra till något av dem, det är lite för trångt som kontor, speciellt när det också har fått agera hemmastudio för min musikproduktion och samtidigt har det blivit trångt, och framför allt inte rogivande, att använda som gästrum.

Vi gjorde alltså som så att vi flyttade ut sängen i vardagsrummet och gjorde ett dedikerat kontor/studio och ett dedikerat gäst-/rekreationsrum. Nu finns det gott om plats till allt och det känns fantastiskt. Här är en bild på hur möbleringen i vardagsrummet blev.

Som du ser är det säng på ena sidan bokhyllan och soffa på den andra. Det blev jättebra verkligen. På bilden är det inte klart men den visar iallafall i stora drag hur vi tänkt.

Vad tycker du? Att vi är helt galna har vi förstått, men är det på ett bra eller dåligt sätt?

About Stefan Bergfeldt

Jag som kallar mig för Ordbajsarn heter egentligen Stefan Bergfeldt. Jag föddes på Falu lasarett i augusti 1978, och är uppväxt i Hedemora. Webbutvecklare, sökmotoroptimerare, entreprenör och gitarrist är andra saker man kan kalla mig, om inte Ordbajsarn passar. Jag driver konsultfirman CRS Webbproduktion, och har specialiserat mig på att ta fram kostnadseffektiva webblösningar till små- och medelstora företag.