Snuvad på konfekten

 

Åh nej! Idag blev jag snuvad på konfekten som man brukar säga. Jag har en sajt som listar sportnyheter, som jag är riktigt nöjd med. Framför allt är jag nöjd med att den sköter sig själv, och att den drar in några kronor på Google AdSense. Det är inga stora pengar förstås, men det täcker omkostnaderna för sajten i alla fall.

Nu när jag är egen företagare på heltid behöver jag såklart få in alla pengar jag kan, och även om min huvudsakliga inkomst kommer från att jag fakturerar företag jag jobbar åt, så är det tråkigt när man går miste om annonspengar.

Har jag byggt upp din nyfikenhet nu? Jag ska berätta lite om wordpress också. Ibland när jag uppgraderar plugins automatiskt, går något snett och filerna blir låsta. Det betyder att just det pluginet ligger nere tills jag lyckas installera om det, vilket kan ske när filerna inte längre är låsta. Normalt sett rör det sig om några timmar. Igår uppgraderade jag Contact Form 7, det överlägset bästa kontakt-pluginet jag har hittat. Något gick snett och pluginet låg nere.

Idag skulle jag installera om pluginet, och då upptäcker jag till min förskräckelse att Johanna har lämnat en kommentar på min kontakt-sida, alltså den sida där kontaktformuläret borde ha varit. Hon skriver såhär:

Johanna 2010-11-10 at 17:30

Hej!

Jag undrar bara om det är möjligt att annonsera på sportaktuellet.se?

MVH Johanna

Jamen det är klart att det går bra att annonsera Johanna! Inga problem alls, vi behöver bara komma överens om ett pris. Varför lämnade du inga kontaktuppgifter? Hur ska jag nu kunna få tag på dig? Självklart lämnade jag en kommentar som svar, men kommer Johanna att hitta det svaret? Hon sitter kanske och väntar på att jag ska ringa, så hon kan annonsera för miljoner…

Självklart inser jag också att det antagligen rör sig om relativt små summor, men man vet aldrig. Så länge jag inte vet så kan jag drömma, eller hur! Vem ska hindra mig? Hur som helst, om Johanna råkar läsa detta inlägg, snälla hör av dig! Du får gärna annonsera på min sida, så länge det du vill annonsera för inte är allt för långt ifrån vad mina besökare skulle kunna vara intresserade av.

  • Det var riktigt retligt Stefan!
    Hoppas Johanna hör av sig!

    • Jag håller med Stefan. Riktigt tråkigt när man går miste om eventuella pengar.

  • Jag fick ett identiskt mail från henne men tydligen så gick det inte att skicka genom ditt kontaktformulär. Dra iväg ett mail till mig så kan du få hennes adress.

  • Ordbajsarn

    Mitt kontaktformulär låg ju (som jag skrev) nere precis då.