Sluta med Foto från Instagram?

Under en ganska lång period nu har jag haft mitt Instagram-konto kopplat till bloggen, så att alla nya inlägg på Instagram har genererat ett nytt inlägg på bloggen. Det har helt klart gjort att antalet inlägg på bloggen har ökat, men det har också begränsat mitt instagrammande, eftersom jag vill få till någorlunda långa texter då allt hamnar på bloggen också. Att bara ta en bild som åker ut på Instagram har inte riktigt varit aktuellt, på grund av kopplingen till bloggen.

Nu funderar jag, och utvärderar hur jag ska bete mig i fortsättningen. Om jag tar bort kopplingen får jag också lite press på mig att faktiskt skriva inlägg här på bloggen, något jag har varit ganska dålig på. Det gör också att jag kan posta saker på Instagram utan att tänka på att det också hamnar på bloggen. Det är ju fördelar helt klart.

Nackdelen är väl att det finns risk att det blir lite stiljte på bloggen. Det vore tråkigt tycker jag. Viljan att skriva kommer i vågor, men det kanske är bättre att jag bloggar i vågor då?

Jag är väldigt intresserad av din åsikt i den här frågan, lämna en kommentar och säg vad du tycker. Ska mina Instagram-poster hamna på bloggen automatiskt eller inte? Motivera gärna.

 • larsemil

  Styr upp bloggen då så att instagram hamnar i en egen kategori med egen design och inte tar upp ditt normala flöde av bloggposter. Då får du det bästa från två världar.

  • StefanBergfeldt

   Det är ju en bra idé. Har du nåt bra sätt att göra det på utan att modda temat?
   Jag har en idé om att göra ett eget tema, och då fixar jag det i functions.php men until then?
   De ligger nämligen redan i en egen kategori

  • StefanBergfeldt

   Jag löste det med Ultimate Category Excluder 🙂